0702015081

Plogning och sandning

Plogning och sandning

När det är vinterväglag är det en nödvändighet att ploga och sanda vägar, för att vardagen skall fungera för många verksamheter. Vi har ett par olika alternativ för att sköta det åt er. Allt för att ni skall känna er trygga i att ert område och vägen dit är framkomlig och säker att köra på. 

Jouravtal plogning och sandning

Vi har dels ett jouravtal som reglerar när vi skall åka ut om det kommer snö eller is - Något våra kunder uppskattar mycket, då de kan sova gott om natten även om det snöar mycket. Vi är där och säkerställer framkomligheten på vägarna. 

Akuthjälp plogning och sandning

Vi hjälper så klart till vid akuta behov också om det kommer mycket snö och er normala leverans av plogning och sandning behöver hjälp. Då ställer vi upp.

 

Ta kontakt

 

Att ploga vägarna när snön kommer är ofta affärskritiskt och kan ställa till med stora problem när era transporter fastnar i snön. Det brukar nästan varje år komma en oväntad snöstorm med mycket snö - Var förberedd i år du med.

Plogningen sker med våra plogbilar som har tyngd och kraft att ploga bort stora mängder snö från vägar och områden. Vi har många års vana av snöröjning på väg och vet vad som krävs för att ni skall kunna hålla er verksamhet igång, oavsett förhållanden. 

Vi saltar och sandar också vägar när det är läge för det, vi sköter allt detta åt dig. Du kan i lugn och ro veta att vi alltid gör vårt yttersta för att vägarna är så framkomliga som är möjligt. Ofta görs det i samband med plogningen där vi har en salt eller sandmodul bakom plogbilen som distribuerar sand och /eller salt ut på vägen.